Cultuurmarkt

Op zondag 8 september presenteren de verschillende theaters, musea en andere culturele instellingen uit de regio zich met hun nieuwe programma op de jaarlijkse cultuurmarkt. Dé plek om u te oriënteren en te laten inspireren. Verzamel tips en neem folders en flyers mee. De Cultuurmarkt bevindt zich aan de Gedempte Turfhaven, tussen de Ramen en Gouw.

De Hoornse culturele instellingen, verzameld in Cultuur Hoorn, presenteren zich op het Dal. Op dit Cultuur Hoorn plein vindt u alle informatie, marktaanbiedingen en (muzikale) optredens op het speciale Cultuurpodium. Op dit podium onder meer: Musicalvereniging Westend met 2x een preview van hun voorstelling Verzet op Zolder in het Park, Toneelvereniging Nomade met 2x een preview van hun voorstelling Willem van Oranje in de Oosterkerk. Verder veel muziek: Zang-gitaar duo Carel Brouwers en Benno Lagerweij spelen enkele liedjes, rapper Levi komt optreden. Verder nog muzikale bijdragen van Boedijn, waaronder percussiegroep WAAW, een dwarsfluitensemble, singer songwriters (My Collegue, Veerle & Baruch) een kinderpopband genaamd The Dogs, klassieke talentjes (Jolie Visser op piano en vioolduo Jasper en Tiny), en in de namiddag kunnen we genieten van saxofoonensemble Satch en daarna de Yellow B Bigband o.l.v. Huub Robeerts.

Park Podcast on Tour
Het Park heeft gedurende het weekend een grote theaterwagen waarin uiteenlopende interviews met bekende gasten worden gehouden. Deze opnames worden vervolgens op Itunes/Spotify gepubliceerd en op de Park-website, en het wordt uitgezonden op WEEFF Radio. Wil je een intiem en exclusief interview ook bijwonen? Per interview zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Stuur een e-mail naar winactie@hetpark.nl VOL = VOL.
PROGRAMMA
• Vrijdag 6 september, tijdens de openingsavond. ± 19.15 uur:
Karin Bloemen over haar ervaring met de schouwburg en talentontwikkeling.
Locatie: op het plein voor Schouwburg Het Park.
• Zaterdag 7 september, ± 15.00 uur:
Jan Hirschfeldt (oud portier) en Jan Vriend (journalist en musicalkenner).
Locatie: op het plein voor Schouwburg Het Park.
• Zondag 8 september, ± 13.30 uur:
Shirley Breuren, Marcel Jak en Susan Baars over podium van de stad en talent in de regio.
Locatie: op de Kunst & Cultuurmarkt tegenover schoenenwinkel Ziengs.
• Maandag 9 september ± 19.30 uur:
Marinus Zoutendijk (directeur Abovo) en Karin Zeeman (directrice Zeeman) over ondernemen in de regio West-Friesland.
Locatie: in de Grote Waal bij de Grote Beer.