Gouden Cultuur Proeverij!

******LET OP: DIT IS HET PROGRAMMA VAN VORIG JAAR*******

Op vrijdag 6 september start om 19.00 uur de feestelijke opening van Cultuurweekend Hoorn bij Schouwburg het Park.
De opening wordt verzorgd door Cultuur Hoorn, waarin alle culturele instellingen van Hoorn hun krachten gebundeld hebben. 

Vanaf 19.00 uur openen de deuren van Het Park en kunt u gratis genieten van de openingsvoorstelling ‘Pie in the Sky’ van Boost Producties*. Een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs, waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving, die geen moment hetzelfde is.
Reserveren voor deze openingsvoorstelling (gratis) via de website van het Park is zeer aan te raden. Vol = vol. (Klik hier)

Daarnaast kunt u voorstellingen bekijken zoals ‘Gouden Eeuw Heren XVII in 2019’ (om 19.30 en 20.30 uur), workshops volgen van ‘Instantkoor en –orkest’ door Muziekschool Boedijn, meedoen aan de tekenworkshop ‘Heel Hoorn Tekent’ door De Blauwe Schuit of de interactieve workshop ‘Samen kijken = meer zien’ door het Westfries Museum. Samen wordt er een topstuk van de Gouden Eeuw uit de collectie van het Rijksmuseum bekeken. Ook is er een leuke voordeelhoek van culturele instellingen met fikse kortingen en worden er heerlijke gouden plaatjes gedraaid bij de Gouden Afterparty in de foyer van Het Park.
Entree is gratis.

*Er wordt een preview van 20 minuten gegeven uit de voorstelling ‘Pie in the Sky’. Deze voorstelling wordt 3x gegeven. Geïnteresseerd naar de hele voorstelling? Op woensdag 25 september is deze te zien in Schouwburg Het Park!