Fotografencafé zondagmiddag 28 oktober

Ben je een enthousiaste vrijetijdsfotograaf en wil je wel eens weten wat een professioneel fotograaf van je foto’s vindt? Het Fotografencafé tijdens Expoost#2 biedt die unieke kans.

Hoe werkt het?
Op zondagmiddag 28 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de fotografen Madelon Dielen, Duco de Vries en Armando Jongejan in Expoost. Neem maximaal 5 prints mee om te bespreken. Zorg er voor dat ze op een behoorlijk formaat zijn afgedrukt; minimaal 20x20cm of 20x30cm. Geen digitale beelden dus.
De bespreking is openbaar, zodat ook anderen kennis kunnen nemen van je werk en de bespreking daarvan. Op die manier leren we van elkaar.

Geïnteresseerd?
Vul dan het aanmeldformulier in. De toegang en deelname is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40, dus meld je snel aan.

Wie zijn de fotografen:

• Madelon Dielen
Gespecialiseerd in reportage- en documentaire fotografie. Studeerde aan de Fotoacademie en Fotovakschool. Liep stage bij Raymond Rutting en Klaas Jan van der Weij.
Naar de website

• Duco de Vries
Portret- en reportagefotografie is zijn specialiteit. Studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (1e graads Kunstgeschiedenis/Schilderen afgerond), State University of New York (Painting& Photography) en de Gerrit Rietveld Academie (Fotografie afgerond). Is sinds 1997 docent aan de Fotoacademie. Naast een aantal nominaties won hij in 2012 derde prijs en in 2014 de tweede prijs in de Zilveren Camera. Meestal werkt hij in opdracht van reclamebureaus, bedrijven en magazine’s in binnen- en buitenland. Echter, daarnaast werkt hij doorlopend aan meerdere autonome projecten wat onder andere resulteerde het fotoboek Bikers in Holland. Sindsdien verschenen meerdere boeken met zijn fotografie over diverse onderwerpen.
Naar de website

• Armando Jongejan
Freelance fotograaf in binnen- en buitenland. Daarnaast thematisch vrij werk o.a. sociaaldocumentaire reportages. Publicaties ( o.a. Monnikenleven) en exposities in Nederland en daarbuiten. Ruime ervaring in bespreken van foto’s.
Naar de website