EXPOOST: tijdelijke expositieruimte in de binnenstad

In samenwerking met de gemeente Hoorn is er een tijdelijke expositieruimte ontstaan in de binnenstad van Hoorn nder de naam EXPOOST. Het voormalige Affichemuseum aan het Grote Oost 2 en 4, aan de rand van de Roode Steen, vormt van september t/m november de thuisbasis voor vier exposities.

EXPOOST #1
De Zilveren Camera komt naar Hoorn!
Op zaterdag 1 september om 16.00 uur, tijdens het culturele weekend Hoorn Kunst- en Cultuur, vindt de feestelijke opening plaats van de tentoonstelling Canon Zilveren Camera. Het is ons gelukt om deze prachtige tentoonstelling naar Hoorn te halen.
De expositie omvat zo’n 250 foto’s van binnen- en buitenlandse professionele fotografen, in diverse categorieën. Naast de indrukwekkendste en spraakmakendste persfoto’s is ook het werk te zien van de winnaars van de Prijs voor Storytelling en de Paul Peters Fotoprijs.

EXPOOST #2
Aansluitend aan de expo van de Zilveren Camera willen wij Hoornse fotografen en fotoclubs in de gelegenheid stellen om gedurende 3 weken hun werk te exposeren in EXPOOST. Het zou dan dus globaal gaan om de periode eind september – medio oktober.

EXPOOST #3 en #4
Over de laatste twee exposities wordt nog onderhandeld en volgt later meer informatie.